Thuis

Changzhou Trustec Company Limited kwaliteitscontrole

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

Changzhou Trustec Company Limited kwaliteitscontrole 0

 

Kwaliteitscontrolekader

 

De kwaliteitsbewaking (Kwaliteitscontrole) is gebaseerd op gecentreerde kwaliteit en volledige participatie, en poogt succes op lange termijn door klantentevredenheid te bereiken. Slechts door de toestemming van de koper te verkrijgen kan de ondernemingsaanwinst bepaalde belangen. Daarom zijn er geen tekort, onontbeerlijke technologie van productie en verkoop, die de technologie van productkwaliteit verzekeren, etc. Wij moeten een beheersysteem tot stand brengen dat aan de kwaliteitsvereisten economisch van de producten van klanten correct en voldoet. Daarom zoals eerder vermeld, moeten wij al het werkefficiency nastreven en de werkmethoden verbeteren. Daarom is het noodzakelijk om efficiëntere nieuwe methodes te onderzoeken om allerlei problemen op te lossen die in het werk voorkomen. Dergelijke activiteiten zijn genoemd geworden kwaliteitsbewaking en concentreren zich op de kwaliteitsbewaking van productie. Het bedrijfswerk heeft een partij in gemeenschappelijk zoals vroeger vermeld.

 

1. kwaliteitsdoelstellingen

De klantentevredenheid is niet minder dan 90%; productverzendingen DPPM = 5PPM; CPK = 1,33 zeer belangrijke parameters; de schadelijke stoffen overschrijden de standaardgebeurtenis is 0.

 

2. de certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem

Het bedrijf blijft beheersinnovatie bevorderen die, strikt en naar de binnenlandse en buitenlandse normen van de de industrie belangrijke kwaliteitscontrole voor intern beheer vergelijken verwijzen. Sinds 2010, door het bedrijf om ISO/TS16949 in te voeren: 2009 normen van het kwaliteitsbeheersysteem, om het gehele proces van productontwerp en ontwikkeling, leveranciersbeheer, grondstoffenselectie, productieprocesbeheersing, product inspectie en het testen, de klantenservicedienst te controleren, markt en klanten aan behoeften te voldoen!


3. zeer belangrijke kwaliteitscontrolepunten

Materieel inkomen (materiële test) - het dobbelen proces (minimummarge) - ladingsproces (duwkristal die uitdelen) - draad (draadtrekkracht, van de de balduw van de soldeerselbal de booghoogte, van de de controlebal van de diktemeting de laag van het de verrottingssilicium) - inkapseling (dislocatie) - flits - (de deklaagdikte van het onderdompelingstin, schadelijk de materiële, gemakkelijke lassentest) - het snijdende vormen (bevindende hoogte) - test drukband (bandspanning) - verpakkend (fabrieksinspectie)

 

4. grondstoffen

De inkomende inspectie en de inspectievereisten - bevestiging - het rapportqa van ROHS opsporing ontbroken - Isolatie - Manager - Terugkeer - Leveranciers8d leverancier - Inspectie - verbeteren de inspectievereisten te bevestigen - de gekwalificeerde ongeschikte kwaliteitscontrole van ROHS opsporing - - - Isolatie - nonconformiteitsoverzicht - Terugkeer - Leverancier 8D om leverancier te verbeteren - Inspectie - de opsporing van inspectievereisten van - ROHS - - - - het gekwalificeerde kwaliteitscontrole gekwalificeerde controle ongeschikte ongeschikte - Isolatie - Overzicht - Terugkeer - Leverancier 8D om leverancier - Inspectie te verbeteren - inspectievereisten bevestigt - ROHS-opsporing - - - - de kwaliteitscontrole kwalificeerde gekwalificeerde gekwalificeerde controle - - opslag

 

5. leveranciersbeheer

Bevestig het project - selecteer of adviseer leveranciers inleidende evaluatie - steekproef - Kwalificatie - gekwalificeerd steekproefoverzicht - - kleine partijlevering - Kwalificatie - kleine partijgoedkeuring - leveranciers uitvoerige evaluatie - zich aansluit bij de lijst van gekwalificeerde leveranciers - regelmatig leveranciersoverzicht - gegevens het archiveren verzendt.

 

6. productieprocesbeheersing
Het geavanceerde productie en het testen materiaal, en geeft het behoud van adequate opleiding; het ordelijke verrichtingspersoneel in strikte overeenstemming met de SOP verrichting, de belangrijkste kwaliteitscontrolepunten, de hulpmiddelen van gebruiksspc om de stabiliteit van de halfgeleiderindustrie te controleren, de werkomgeving is gehandhaafde (temperatuur en vochtigheid, netheid, verlichting, ESD, enz.) 5S, gezichtsveldbeheer.

 

7. faciliteitenbeheer

De hoge graad van erkenning van het merk van materiaalaankoop in de industrie (Disco, ASM, K&, S, JUNO enz.), het materiaal dagelijkse onderhoud op zijn plaats (dagelijks onderhoud, maandelijks onderhoud, onderhoud, Zhou Baoyang-jaren); elke maand aan het onderhoudssituatie van het reparatiemateriaal, vat de situatieanalyse samen, bepaalt de sleutel voor onderhoud, preventieve onderhoudsplan en implementatie; de belangrijke onderdelen van vervangstukkenbeheer; vorm, het hulpmiddel (blad, pijp, uitwerper, vorm, vormend hulpmiddel, teststuk enz.) leven van kwetsbare delen van controle; voorbereiding van kaliberbepalingsplan en implementatie; een belangrijk meetsysteem voor MSA-beheer.

 

8. het beheersproces van de klantenklacht

Ontvang klantenklacht - bevestiging van klachten is waar - de totstandbrenging van verbeteringsteam - tijdelijke Tegenmaatregelen - redenanalyse en het bevestigde -3 werkende werkende omstandige rapport van zonsopgang5d rapport -7 - de Zonsopgangverbetering strategieselectie om permanente maatregelen te verifiëren en ten uitvoer te leggen om permanente maatregelen te verifiëren en ten uitvoer te leggen om herhaling te verhinderen - teamsamenvatting.

 

Changzhou Trustec Company Limited kwaliteitscontrole 1

 

KwaliteitsProcesbeheersing

 

Het bedrijf controleert strikt het gehele proces van inkomend materiaal, productie en levering overeenkomstig de vereisten van de systeembeheersing.

 

De kwaliteitscontrolepunten zijn welomlijnd, en de het geavanceerde het testen materiaal en hulpmiddelen zijn uitgerust om de kenmerken en proceskenmerken van de producten te controleren.

 

In het testproces, wordt de KLOPJEtechnologie gebruikt om de afzonderlijke punten voor de belangrijkste elektroparameters te elimineren en het gebruiksrisico van de cliëntproducten te verminderen.

Changzhou Trustec Company Limited kwaliteitscontrole 2

Changzhou Trustec Company Limited kwaliteitscontrole 3

 

Contactgegevens
Changzhou Trustec Company Limited

Contactpersoon: Ms. Selena Chai

Tel.: +86-13961191626

Fax: 86-519-85109398

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)